Hydra Beauty EunSung

Hydra Beauty

Profesionálny EunSung Hydra Beauty  – systém starostlivosti o pleť je komplexné riešenie na čistenie a omladenie pleti, ktoré zabezpečí skvelé výsledky už pri prvom ošetrení. Integruje tri rôzne technológie, z ktorých každá je účinná i samostatne a ktoré úspešne riešia mimoriadne široké spektrum problémov pleti počnúc jej čistením, zásobením účinnými látkami cez lifting tváre až po ošetrenie proti starnutiu.

  1. Technológia AquaClean – Hydra Beauty s hypoalergénnym peelingovým systémom. Peelingový roztok vystupuje zo stredu hrotu a prúdi pozdĺž priamych línií radiálne smerom k okrajom hrotu ošetrovacej hlavice. Vákuum vysáva a odstraňuje nečistoty z pórov bez toho, aby došlo k poškodeniu alebo poškriabaniu pokožky. Synergická kombinácia technológií zabudovaných do ošetrovacej hlavice a roztokov použitých na ošetrenie je zárukou najlepších výsledkov.

 

Roztok S1 – jemné čistenie – Termín   AHA vo všeobecnosti označuje ovocné kyseliny prírodného pôvodu, medzi ich charakteristické vlastnosti patrí rozpustnosť vo vode. V starostlivosti o pleť na bezpečné a efektívne odstránenie odumretých epiteliálnych buniek sa používali už v období pred naším letopočtom. Kyselina mliečna odstraňuje kožný maz a zoxidované nečistoty aj z hĺbky pórov. Pre jej jemnosť sa môže bezpečne používať aj u klientov s najcitlivejšou pokožkou.

 

Roztok S2 – intenzívné ošetrenie BHA (Beta-hydroxylová kyselina)
BHA je vysoko rozpustná v tukoch, vďaka čomu ľahko preniká do pokožky, bráni jej zrohovateniu a uvoľňuje tiež väzby medzi keratinocytmi. Kyselina salicylová odstraňuje odumreté kožné bunky, kožný maz a komedómy. Upokojuje oblasti so seboreou, redukuje tvorbu mazu, uľahčuje manuálne čistenie.

 

Roztok S3 – hydratácia a dodanie živín Hydratácia (živiny)
Výživné a hydratačné zložky roztoku prenikajú hlboko do pokožky a poskytujú     dlhotrvajúcu hydratáciu. Obsahuje portulaku zeleninovú (portulaca oleracea) bohatú na omega-3 mastné kyseliny

Multipolárna Elektroporácia je jednou z najúčinnejších metód neinvazívneho dodávania účinných látok. Elektrická mikroprúdová stimulácia prístroja mení polaritu buniek a vytvára prechodné akvaporíny, tzv. vodné kanály, cez ktoré aktívne zložky bez prekážok prenikajú do hlbších vrstiev pokožky. Hlavica disponuje svetelnou terapiou, červené LED svetlo zvyšuje produkciu ATP (bunkovej energie), preto priaznivo pôsobí na proces regenerácie buniek, modré svetlo pôsobí antisepticky a je účinným doplnkom pri liečbe akné.

Diamantová dermabrázia – mechanické odstránenie prebytočnej keratínovej vrstvy + vákuum – stimuluje krvný a lymfatický obeh

Ošetrenia prístrojom Hydra Beauty:

1 HB PURE – ošetrenie zamerané pre aknóznu pleť 10+

Upchaté póry, čierne bodky, zapálená, aknózna pleť nemá šancu. Toto ošetrenie rieši všetky problémy znečistenej pleti a akné neinvazívnym spôsobom. Už po prvom ošetrení sa výrazne sa eliminujú zápaly, pokožka bude ukľudnená. Na preliečenie akné sú na začiatok ideálne aspoň 2 - 3 ošetrenia v týždňových odstupoch. Na udržanie dosiahnutého výsledku každé ďalšie ošetrenie raz mesačne.

  • príprava pleti – povrchové čistenie, mechanický peeling, tonizácia
  • diamantová dermabrázia
  • roztok S1 AquaClean – hydratácia a jemná exfoliácia pomocou kyseliny mliečnej
  • roztok S2 AquaClean – kontrola tvorby kožného mazu pomocou kyseliny salicylovej, hĺbkové čistenie
  • mechanické čistenie ak si to pleť vyžaduje
  • tonizácia+dezinfekcia
  • Mezoporácia – ampulasérum + elektroporácia 
  • roztok S3 AquaClean – výživa a hydratácia
  • záver ošetrenia – hydratačný krém
  •  

Približná dĺžka ošetrenia         60  min                                

Lipid Replacing Cleansing Gel | Lipidový čisticí gel – Čisticí lipidový regenerační gel účinně odstraňuje nečistoty, make-up a přebytečný kožní maz, aniž by narušil ochrannou bariéru nebo způsobil denaturaci keratinu. Ideální pro normální nebo mastnou pleť.

Vitamin Veil Cleanser | Čisticí přípravek na obličej s antioxidanty – Jedinečný přípravek na čištění pleti na bázi sójového oleje, který nepění a pečlivě odstraňuje make-up, zbytky potu a kožního mazu. Posiluje kožní bariéru a nasytí pokožku antioxidanty.

Marshmallow Whip Hydrating Mask | Hydratační maska s proskurníkem lékařským – Tato maska obsahuje komplexní složení rostlinných látek, které zajišťují intenzivní hydrataci, obnovují a zklidňují pokožku, zlepšují její celkový vzhled. Maska účinně zmírňuje zvýšenou citlivost pokožky a suchost. Pokožku také zjemňuje a vyhlazuje. Působení masky je zaměřeno na zvlhčení hlubších vrstev pokožky.

Hydralox | Hydratační olejové sérum – Hydratační sérum, které bylo speciálně vyvinuto pro snížení transepidermální ztráty vody, udržení vlhkosti v pokožce a dodání lehkého lesku pleti. Toto sérum je dokonale kombinováno s ostatními produkty Circadia a působí jako booster zvyšující jejich účinnost.

AquaPorin Hydrating Cream | Hydratační krém s aquaporiny – Hydratační pleťový krém s aquaporiny hloubkově hydratuje a chrání pokožku před transepidermální ztrátou vody. Avokádový olej, olivový olej a olej z makadamových ořechů vyhlazují a odstraňují suchost a podráždění, zatímco vitamín E chrání pokožku před účinky volných radikálů.

2 HB SENSITIVE - ošetrenie prispôsobené pre citlivú a dehydratovanú pleť

Citlivá pleť vyžaduje špeciálnu starostlivosť a zvláštne ošetrenie. Suchá pleť býva veľmi citlivá a náročná. Často ju zvykne trápiť začervenanie, tvorba šupiniek či pocity napnutia. Preto potrebuje hydratáciu a kvalitnú vyživujúcu kozmetiku. Zároveň vďaka ampulkám s obsahom AloeVera a minerálov z morskej vody dodáva pleti pocit hydratácie a ukľudnenia .... Už po prvom ošetrení sa pleť hĺbkovo hydratuje a pokožka bude žiariť vitalitou a ustúpi začervenanie

  • príprava pleti – povrchové čistenie, mechanický peeling, tonizácia
  • roztok S1 AquaClean – hydratácia a jemná exfoliácia pomocou kyseliny mliečnej
  • hĺbkové čistenie T-zóny roztokom S2 AquaClean – kontrola tvorby kožného mazu pomocou kyseliny salicylovej
  • tonizácia + dezinfekcia
  • / relaxačná masáž tváre a (dekoltu) /
  • Mezoporácia – ampulasérum s AloeVera + elektroporácia
  • roztok S3 AquaClean – výživa a hydratácia
  • záver ošetrenia – hydratačný krém

Približná dĺžka ošetrenia         60 / 80  min

Na zvýšenie účinnosti ošetrenia a pocitu relaxácie môžete pridať masáž 

4 HB HYDRO - kompletné ošetrenie zamerané na akné a hydratáciu

Predstavujem vám kompletné prístrojové ošetrenie, ktoré extrahuje nečistoty, hydratuje a vyživuje pleť a vytvára ochrannú bariéru na pokožke. Zároveň vďaka ampulkám s aktívnymi látkami rieši rôzne problémy pleti ako akné, dehydratácia, pigmentácia, nedostatok vitamínov.... Upravuje optimálnu hladinu vlhkosti a minerálov v pokožke, zlepšuje obranyschopnosť pokožky a rozjasňuje ju. Výsledkom ošetrenia je dlhodobá hydratácia, viditeľná redukcia jemných vrások. Ošetrenie je vhodné na pravidelnú starostlivosť o pleť

  • príprava pleti – povrchové čistenie, mechanický peeling, tonizácia
  • diamantová dermabrázia
  • enzymatická peelingová maska
  • roztok S1 AquaClean – hydratácia a jemná exfoliácia pomocou kyseliny mliečnej
  • hĺbkové čistenie roztok S2 AquaClean – kontrola tvorby kožného mazu pomocou kyseliny salicylovej
  • mechanické čistenie ak si to pleť vyžaduje
  • tonizácia + dezinfekcia
  • účinná maska /masáž estetik/
  • Mezoporácia – ampulka + elektroporácia
  • roztok S3 AquaClean – výživa a hydratácia
  • záver ošetrenia – hydratačný krém

      Približná dĺžka ošetrenia         80 / 95 min

Na zvýšenie účinnosti ošetrenia a pocitu relaxácie môžete pridať masáž 

Ampulka s vitamínom E na všetky typy pleti. Vitamín E je účinný antioxidant, ktorý priaznivo pôsobí proti škodlivému vonkajšiemu prostrediu, voľným radikálom, stresu a spomaľuje proces starnutia kože. Je obohatený o marhuľový olej, ktorý pleť zvláčňuje, hydratuje a regeneruje. Má protivráskový účinok a pleť je oveľa pevnejšia, pružnejšia, zdravšia a jemnejšia. 

Protivrásková ampulka s kmeňovými bunkami z lotosového kvetu a kyselinou hyaluronovou je určené na obnovu buniek. Vďaka rastlinnému extraktu z egyptského modrého lotosového kvetu spomaľuje proces starnutia pleti. Dokonale redukuje vnútorné negatívne ovplyvňovanie bunkovej štruktúry, ako aj vplyv vonkajšieho prostredia na pleť. Okysličuje bunky pokožky, čím jej dodáva krásny a mladistvý vzhľad, dôkladne pleť prekrvuje a tým aj viditeľne redukuje vrásky. Sérum je určené aj na veľmi vysušenú pleť, ktorej dodáva potrebné premastenie, hydratáciu a elasticitu, rieši problém hlbokých mimických vrások. Kyselina hyaluronová posilňuje protivráskový účinok. Po použití séra je pleť jemná, hebká, vláčna a dôkladne vyživená. Nezanecháva lepkavý pocit. Dve základné zložky: Modrý lotos na obnovu buniek – rýchlo sa vstrebáva do pokožky a efektívne pôsobí proti glykácii, čo je faktor prirodzeného starnutia pleti. Dodáva jej pružnosť a elasticitu, obnovuje kolagénové a elastínové vlákna a redukuje viditeľné vrásky. Kyselina hyaluronová – vďaka zachytávaniu molekúl vody udržiava hydratáciu pleti. Zlepšuje tak jej jemnosť a pružnosť, obnovuje poškodenú epidermu. 

Ampulka s vysokým obsahom vitamínov B1, B2 a C spolu s marhuľovým olejom dodávajú pleti potrebnú dávku výživy, spevnenia a premastenia. Sérum pôsobí ako antioxidant a chráni pleť pred škodlivým prostredím. Pleť vyživuje, hydratuje, spevňuje a rozjasňuje. Dodáva jej krásny a mladistvý vzhľad.

Ampulka s kolagénom na spevnenie pleti. Pre zrelú, namáhanú pokožku je nevyhnutná špeciálna starostlivosť. Takúto starostlivosť poskytuje kolagénová kúra založená na báze sójových proteínov, ktoré prenikajú hlboko do zrohovatenej vrstvy pokožky a naprávajú tam škody spôsobené UV žiarením, znečisteným prostredím, stresom a ďalšími faktormi. Sú etablované vo vodnej báze, sú identické s pleti vlastnými lipidmi a sú súčasťou prirodzeného hydratačného faktora (NMF) pleti. Sérum pleť spevňuje, vzpružuje, revitalizuje a dodáva potrebnú elasticitu. Má protivráskový efekt.

Hydratačná a obnovovacia ampulka s kaviárovým výťažkom revitalizuje unavenú pleť. Dodáva jej potrebnú výživu a má protivráskový účinok. Obnovuje narušený povrch pokožky, vyhladzuje ju a vytvára tak ochranný film. Jeho zložky majú antioxidačné, protizápalové a upokojujúce účinky. Prítomný kaviárový extrakt zadržiava vodu a zároveň potláča prejavy starnutia pokožky. Vyhladzuje vrásky a zlepšuje celkový vzhľad pleti. Kyselina hyalurónová zabezpečuje jej hydratáciu, pružnosť a pevnosť

Ampulka s kyselinou hyaluronovou na všetky typy pleti. Kyselina hyaluronová je súčasťou nášho organizmu a v kozmetike je dobre známa pre svoje spevňujúce a hydratačné účinky. Vďaka nej je pleť hebká, svieža a dostatočne vláčna. Naša pokožka prirodzeným procesom starnutia stráca na elasticite a dostatočnej hydratácii, objavujú sa prvé vrásky. Pravidelným dopĺňaním kyseliny hyalurónovej, dodávame pleti potrebnú vlhkosť, vláčnosť a tým aj pevnosť a pružnosť. Vďaka séru je pleť viditeľne pevnejšia, vrásky sú vyplnené a menej výrazné.

Ampulka s Acmellou na vyrovnávanie hlbokých vrások. Pokožka tváre je denne vystavená podvedomej i vedomej mimike, čím sa časom zvýrazňujú a prehlbujú vrásky. Aktívne sérum s rastlinným extraktom Acmella oleracea ich viditeľne redukuje a vypína ochabnuté partie tváre. Obsah kyseliny hyalurónovej zabezpečuje hydratáciu a pružnosť. Pleť je po aplikácii séra jemnejšia, hladšia, pevnejšia, podkožné vrásky sú vyplnené a viditeľné vrásky zredukované. Pri pravidelnej starostlivosti o pleť je účinok viditeľný, dlhodobý

Ampulka s diamantovým práškom na zrelú pleť krémovo-mliečnej konzistencie dodáva pleti výživu a má protivráskový efekt. Chráni ju pred voľnými radikálmi, ako aj ostatným vonkajším prostredím (vietor, prach). Sójový extrakt napomáha redukovať vrásky. Arganový olej pleť vyživuje a dodáva jej jemnosť, pružnosť a hebkosť. Mandľové peptidy ju spevňujú. Sérum je určené na jemnú, zrelú pleť so sklonom k vráskam. Ampulky majú jemne mliečnu konzistenciu. 

 

 

 

6 HB GOLD - luxusné ošetrenie na rozžiarenie a spevnenie pleti s 24K zlatom

Ak je vaším cieľom mať pevnejšiu a hladšiu pleť, potom môžete dôverovať ošetreniu HB Gold, ošetrenie zaujme nielen zoznamom účinných látok, ale aj viditeľnou účinnosťou už po prvom ošetrení. Prémiový rad luxusných ošetrujúcich prípravkov s aktívnymi zložkami a 24K zlatom je dokonalým riešením zmien súvisiacich s vekom Unikátna starostlivosť o pokožku vďaka zložkám, ako je kvetinová voda, niacínamid a adenozín. Príjemná vôňa a prírodné zloženie budú pre unavenú pleť skutočným zážitkom.

  • príprava pleti – povrchové čistenie, gomáž
  • diamantová dermabrázia – nemusí byť súčasť ošetrenia
  • enzymatický púder
  • roztok S1 AquaClean – hydratácia a jemná exfoliácia pomocou kyseliny mliečnej
  • hĺbkové čistenie roztokom S2 AquaClean – kontrola tvorby kožného mazu pomocou kyseliny salicylovej
  • tonizácia+dezinfekcia
  • roztok S3 AquaClean – výživa a hydratácia
  • hydrogél maska 24K zlatom
  • záver ošetrenia – krém s obsahom 24K zlatom a peptidmi
7 HB ELITE - ošetrenie zahŕňa špeciálne vyvinuté medicínske séra a boostery s masážou

Získajte zdravú, hladkú a mladistvú pleť s ošetrením, ktoré zahŕňa špeciálne vyvinuté medicínske séra a boostery, účinne rieši drobné vrásky, akné a hydratáciu, vyrovnáva tón pleti a má liftingový účinok. HB Elite je personalizované ošetrenie, ideálne pre všetky typy pleti a vekové kategórie

      • príprava pleti – povrchové čistenie, mechanický peeling, tonizácia
      • enzymatická peelingová maska
      • diamantová dermabrázia – nemusí byť súčasť ošetrenia
      • roztok S1 AquaClean – hydratácia a jemná exfoliácia pomocou kyseliny mliečnej
      • hĺbkové čistenie roztok S2 AquaClean – kontrola tvorby kožného mazu pomocou kyseliny salicylovej
      • mechanické čistenie ak si to pleť vyžaduje
      • účinná maska , masáž estetik
      • tonizácia + dezinfekcia
      • roztok S3 AquaClean – výživa a hydratácia
      • Mezoporácia – medicínska ampulka + elektroporácia
      • záver ošetrenia – hydratačný krém
                                                                                                                                                                                                                                                                     Približná dĺžka ošetrenia        95 min                                                                                                                                                                                  Ošetrenie sa prispôsobuje potrebám konkrétnej pleti, na základe čoho sa vyberá účinná látka – ampulka MD:complex – pozri ampulky MD:complex

REVIT – mezoterapeutický koncentrát Hyal Revitalizing – revitalizuje  a hĺbkovo hydratuje unavenú a matnú pleť s nedostatkom žiarivosti, jasu, tónu a pružnosti,
obnovuje mladistvý vzhľad pleti a odhaľuje žiarivú a hladkú pleť, anti age

MIMETIK – mezoterapeutický peptidový koncentrát Genex Mimetic Peptides –  univerzálny omladzujúci antiagingový účinok s peptidmi a rastovými faktormi 
liftingový, myorelaxačný a zosvetľujúci účinok

INTENSIVE – mezoterapeutický koncentrát AntiAge Intensiv – spomaľuje proces starnutia pleti a ponúka rýchle vylepšenie vzhľadu pleti, zmierňuje vrásky a účinky poškodenia slnkom, má antioxidačný účinok a  zabraňuje predčasnému starnutiu pleti

FIRMING – mezoterapeutický komplex Firming Regen – pomáha chrániť integritu pevnosti pokožky, poskytuje mladistvé obnovenie, objem a lifting. Spája kombináciu spevňujúcich a reštrukturalizačných prísad, ktoré udržujú pokožku pružnú a elastickú, čím minimalizuje výskyt jemných liniek a vrások.
Napína pokožku a dodáva jej hladinu vlhkosti, zabraňuje jej ochabovaniu a obnovuje jej jas.

POLUTION – mezoterapeutický koncentrát Anti Polution – obsahuje kombináciu silných antioxidačných, ochranných, opravných a regeneračných zložiek, ktoré okamžite chránia pleť.  Zlepšuje regeneráciu buniek a prirodzené hojivé procesy pokožky, dodáva pokožke pevnosť a revitalizáciu, umožňuje rýchle obnovenie jasu, hydratácie, hebkosti a pevnosti, ktoré sa stratili v dôsledku neustáleho vystavenia stresovým látkam prostredia. Vyhrajte vojnu proti znečisteniu!

SKIN CLEAR – najúčinnejšie prísady na zacielenie všetkých druhov akné, podpora jasnej a rovnomernej pokožky. Bojuje proti hlavným príčinám akné vďaka kombinácii najúčinnejších zložiek pôsobiacich na baktérie a znižuje produkciu kožného mazu. Minimalizuje zápal, vznik jaziev a pozápalové hyperpigmentácie, udržuje zdravý rovnaký odtieň pleti.

8 HB FRESH - ošetrenie zamerané na anti-age, lifting a hydratáciu pleti s masážou

Ošetrenie zaisťuje ideálny stav zdravia pokožky, obnovuje a spevňuje ochrannú bariéru, reguluje hladinu hydratácie pokožky vďaka jedinečnej kombinácii hydratačných zložiek, peptidov a rastlinných výťažkov. Doprajte si omladzujúce ošetrenie s okamžitým a dlhodobým zvlhčením pokožky. Vyplní, hydratuje pleť a poskytne prvú pomoc pri jemných vráskach spôsobených dehydratáciou

  • príprava pleti – povrchové čistenie, mechanický peeling, tonizácia
  • enzymatická peelingová maska
  • diamantová dermabrázia – nemusí byť súčasť ošetrenia
  • roztok S1 AquaClean – hydratácia a jemná exfoliácia pomocou kyseliny mliečnej
  • hĺbkové čistenie roztok S2 AquaClean – kontrola tvorby kožného mazu pomocou kyseliny salicylovej
  • účinná maska , masáž estetik / masáž tváre a dekoltu
  • tonizácia
  • Mezoporácia – ampulka + elektroporácia
  • roztok S3 AquaClean – výživa a hydratácia
  • záver ošetrenia – hydratačný krém

Približná dĺžka ošetrenia bez masáže:  95 / 115 min

 

Ampulka s vitamínom E na všetky typy pleti. Vitamín E je účinný antioxidant, ktorý priaznivo pôsobí proti škodlivému vonkajšiemu prostrediu, voľným radikálom, stresu a spomaľuje proces starnutia kože. Je obohatený o marhuľový olej, ktorý pleť zvláčňuje, hydratuje a regeneruje. Má protivráskový účinok a pleť je oveľa pevnejšia, pružnejšia, zdravšia a jemnejšia. 

Protivrásková ampulka s kmeňovými bunkami z lotosového kvetu a kyselinou hyaluronovou je určené na obnovu buniek. Vďaka rastlinnému extraktu z egyptského modrého lotosového kvetu spomaľuje proces starnutia pleti. Dokonale redukuje vnútorné negatívne ovplyvňovanie bunkovej štruktúry, ako aj vplyv vonkajšieho prostredia na pleť. Okysličuje bunky pokožky, čím jej dodáva krásny a mladistvý vzhľad, dôkladne pleť prekrvuje a tým aj viditeľne redukuje vrásky. Sérum je určené aj na veľmi vysušenú pleť, ktorej dodáva potrebné premastenie, hydratáciu a elasticitu, rieši problém hlbokých mimických vrások. Kyselina hyaluronová posilňuje protivráskový účinok. Po použití séra je pleť jemná, hebká, vláčna a dôkladne vyživená. Nezanecháva lepkavý pocit. Dve základné zložky: Modrý lotos na obnovu buniek – rýchlo sa vstrebáva do pokožky a efektívne pôsobí proti glykácii, čo je faktor prirodzeného starnutia pleti. Dodáva jej pružnosť a elasticitu, obnovuje kolagénové a elastínové vlákna a redukuje viditeľné vrásky. Kyselina hyaluronová – vďaka zachytávaniu molekúl vody udržiava hydratáciu pleti. Zlepšuje tak jej jemnosť a pružnosť, obnovuje poškodenú epidermu. 

Ampulka s vysokým obsahom vitamínov B1, B2 a C spolu s marhuľovým olejom dodávajú pleti potrebnú dávku výživy, spevnenia a premastenia. Sérum pôsobí ako antioxidant a chráni pleť pred škodlivým prostredím. Pleť vyživuje, hydratuje, spevňuje a rozjasňuje. Dodáva jej krásny a mladistvý vzhľad.

Ampulka s kolagénom na spevnenie pleti. Pre zrelú, namáhanú pokožku je nevyhnutná špeciálna starostlivosť. Takúto starostlivosť poskytuje kolagénová kúra založená na báze sójových proteínov, ktoré prenikajú hlboko do zrohovatenej vrstvy pokožky a naprávajú tam škody spôsobené UV žiarením, znečisteným prostredím, stresom a ďalšími faktormi. Sú etablované vo vodnej báze, sú identické s pleti vlastnými lipidmi a sú súčasťou prirodzeného hydratačného faktora (NMF) pleti. Sérum pleť spevňuje, vzpružuje, revitalizuje a dodáva potrebnú elasticitu. Má protivráskový efekt.

Hydratačná a obnovovacia ampulka s kaviárovým výťažkom revitalizuje unavenú pleť. Dodáva jej potrebnú výživu a má protivráskový účinok. Obnovuje narušený povrch pokožky, vyhladzuje ju a vytvára tak ochranný film. Jeho zložky majú antioxidačné, protizápalové a upokojujúce účinky. Prítomný kaviárový extrakt zadržiava vodu a zároveň potláča prejavy starnutia pokožky. Vyhladzuje vrásky a zlepšuje celkový vzhľad pleti. Kyselina hyalurónová zabezpečuje jej hydratáciu, pružnosť a pevnosť

Ampulka s kyselinou hyaluronovou na všetky typy pleti. Kyselina hyaluronová je súčasťou nášho organizmu a v kozmetike je dobre známa pre svoje spevňujúce a hydratačné účinky. Vďaka nej je pleť hebká, svieža a dostatočne vláčna. Naša pokožka prirodzeným procesom starnutia stráca na elasticite a dostatočnej hydratácii, objavujú sa prvé vrásky. Pravidelným dopĺňaním kyseliny hyalurónovej, dodávame pleti potrebnú vlhkosť, vláčnosť a tým aj pevnosť a pružnosť. Vďaka séru je pleť viditeľne pevnejšia, vrásky sú vyplnené a menej výrazné.

Ampulka s Acmellou na vyrovnávanie hlbokých vrások. Pokožka tváre je denne vystavená podvedomej i vedomej mimike, čím sa časom zvýrazňujú a prehlbujú vrásky. Aktívne sérum s rastlinným extraktom Acmella oleracea ich viditeľne redukuje a vypína ochabnuté partie tváre. Obsah kyseliny hyalurónovej zabezpečuje hydratáciu a pružnosť. Pleť je po aplikácii séra jemnejšia, hladšia, pevnejšia, podkožné vrásky sú vyplnené a viditeľné vrásky zredukované. Pri pravidelnej starostlivosti o pleť je účinok viditeľný, dlhodobý

Ampulka s diamantovým práškom na zrelú pleť krémovo-mliečnej konzistencie dodáva pleti výživu a má protivráskový efekt. Chráni ju pred voľnými radikálmi, ako aj ostatným vonkajším prostredím (vietor, prach). Sójový extrakt napomáha redukovať vrásky. Arganový olej pleť vyživuje a dodáva jej jemnosť, pružnosť a hebkosť. Mandľové peptidy ju spevňujú. Sérum je určené na jemnú, zrelú pleť so sklonom k vráskam. Ampulky majú jemne mliečnu konzistenciu. 

10 HB RITUAL - spa ošetrenie kmeňovými bunkami alpskej ruže

Doprajte svojej pleti luxus, oddych a relax pri ošetrení HB Ritual. Počas celého ošetrenia vás budem rozmaznávať príjemnou vôňou a relaxačnou hudbou pri masáži hlavy, chrbta, rúk, tváre a dekoltu. Spa ošetrenie zabezpečuje maximálnu účinnosť vďaka kmeňovým bunkám, strieda účinnosť prístrojového ošetrenia a relaxačných spa masáži olejom z alpskej ruže.

  • privítacia masáž chrbta relaxačným olejom
  • príprava pleti – povrchové čistenie, gomáž
  • diamantová dermabrázia – nemusí byť súčasť ošetrenia
  • enzymatický peeling MUSE ROSE, masáž hlavy
  • roztok S1 AquaClean – hydratácia a jemná exfoliácia pomocou kyseliny mliečnej
  • hĺbkové čistenie roztokom S2 AquaClean – kontrola tvorby kožného mazu pomocou kyseliny salicylovej
  • beauty maska na tvár a dekolt, masáž rúk relaxačným olejom
  • tonizácia
  • roztok S3 AquaClean – výživa a hydratácia
  • sérum proti starnutiu
  • masáž tváre a dekoltu jemným olejom z alpskej ruže,
  • záver ošetrenia – výživný krém MUSE ROSE

Približná dĺžka ošetrenia        110 min                             

11 HB ANTI-AGE ošetrenie s RF termážou zamerané na maximálny lifting a hydratáciu

Už po 35. veku života sa znižuje tvorba elastínu a kolagénu. Pleť je suchšia, stráca pružnosť a objavujú sa vrásky. Je to spôsobené úbytkom kolagénu a elastínových vlákien, ktoré sú zodpovedné za hladkú ,,plnú” pleť bez vrások. Pleť vplyvom hormónov, stresu, voľných radikálov a iných činidiel ochabuje, je bledá a póry sú rozšírené. Preto je práve 35 – 40 rokov ten správny vek na to, aby sme sa začali venovať intenzívnej anti-agingovej starostlivosti o našu pleť. Ošetrenie je navrhnuté pre špecifické potreby pleti, kombinuje inovatívne zložky s vedeckými poznatkami. Či už hľadáte riešenie pre hydratáciu, lifting, omladenie alebo zjednotenie tonu pleti, ošetrenie HB spojené s RF termážou ponúka efektívne a cielené riešenie pre maximálny výsledok

  • príprava pleti – 3kroková príprava pleti
  • diamantová dermabrázia
  • RF gél – RF termáž – aktivácia kolagénu a elastínu, konturing tváre,
  • Mikroexfoliačný čistiaci prípravok s medom
  • Enzymatická peelingová maska
  • roztok S1 – povrchová hydrobrázia (odstránenie odumretých kožných buniek z povrchu kože),
  • hĺbkové čistenie pleti roztokom S2 spolu s okysličením pleti optimalizuje vstrebávanie výživných a hydratačných látok,
  • Marshmallow Whip Hydrating mask,
  • masáž estetik s účinným sérom,
  • mezoporácia + Sérum pre rozjasnenie, výživu a lifting pleti
  • v roztoku S3 je koncentrovaná kyselina hyaluronová a rozjasňovače
  • záverečná starostlivosť – Peptidový hydratačný krém
  •  

Približná dĺžka ošetrenia        120 min