Radiolifting, Termolifting, Frakčná radiofrekvencia
Radiolifting - je účinným riešením v boji proti starnutiu pleti, ochabnutým kontúram tváre

Mám pre vás modernú metódu vypínania a omladzovania pokožky pomocou rádiofrekvencie Duet RF Termáž - je účinným riešením v boji proti starnutiu pleti, ochabnutým kontúram tváre, vráskam a jazvičkám po akné. Prístroj má silný účinok na vypnutie pokožky celého tela. Prečo je dôležité pracovať s pokožkou včas? Najdôležitejšou súčasťou pokožky je kolagén. Ten udržiava pokožku napnutú, zdravú a zabraňuje tvorbe vrások. Od 20. roku života sa produkcia kolagénu znižuje približne o 1 % ročne. U žien po menopauze je tento pokles až 30 %.Rádiofrekvenčná technológia môže tieto negatívne zmeny spomaliť a zlepšiť kvalitu vašej pokožky.

  • 3 kroková príprava pleti
  • RF gél + radiolifting – 15 min / 65 impulzov
  • tonizácia
  • sérum
  • záverečná starostlivosť

Približná dĺžka ošetrenia    30  min                       

Ošetrenie sa dá kombinovať:

  • chemický píling
  • mezoterapia
Termáž - intenzívna stimulácia syntézy kolagén, lifting a konturing tváre

Táto liečba využíva unikátnu rádiofrekvenciu v krátkych intervaloch, ktorá bezpečne zohrieva hlbšie – vnútorné vrstvy pokožky. Stimuluje kolagén, ktorý sa stiahne a zosilnie ako i rast nového kolagénu, pokožka získava mladistvý vzhľad a znovu obnovuje svoju pevnosť a pružnosť. Termálna rádiofrekvencia má pozitívne účinky pri liečbe akné. Efektívne ošetruje: zjemnenie a redukciu vrások spevnenie kontúr, zlepšuje textúru a pružnosť tváre vyhladenie pokožky v okolí očí dolných a horných viečok, zjemňuje mimické vrásky pridáva pokožke nádych mladšieho vzhľadu, ktorý pretrváva niekoľko rokov používa sa aj pri liečbe ochabnutej pokožke stehien, nôh, brucha i rúk redukuje a spevňuje uvoľnenú pokožku po tehotenstve liečba akné Výsledok a doba zotavenia po ošetrení: Výsledok je okamžitý, elastickosť kože je dlhodobá. Zvýšená tepelná energie stimuluje a aktivuje bunky produkujúce kolagén, nové vlákna sa tvoria už 4 týždne po ošetrení až do obdobia 4 až 6 mesiacov po aplikácii. Zákrok je bezbolestný, ambulantný a bez potrebnej rekonvalescencie. Zároveň však nie je nijako poškodená vrchná časť kože, takže pacient môže prakticky ihneď pokračovať v normálnom profesijnom, rodinnom a spoločenskom rytme života. Výsledkom je jemnejšia, pevnejšia a pružnejšia pokožka, ktorá žiari mladosťou.

  • 3 kroková príprava pleti,
  • dezinfekcia
  • RF gél + radiolifting – počet impulzov 200
  • Tonizácia
  • sérum
  • záverečný krém

Približná dĺžka ošetrenia     50 min                        

Ošetrenie sa dá kombinovať:

  • biomezoterapia – elektroporácia
  • chemický píling

Termálna radiofrekvencia o sile 4 MHz dokáže zabezpečiť prenos vyrovnanej vysokofrekvenčnej energie, do dermálnej vrstvy preniká stále rovnomerné množstvo energie bez poškodenia epidermálnej vrstvy. Tento typ neinvazívnej energetickej transmisie tak isto spôsobuje okamžité zmraštenie kolagénových vlákien sprevádzané dlhodobým obnovovaním tvorby kolagénu –  novotvorba kolagénových vlákien.

 

Termálna RF technológia stiahnutím elastínových a kolagénových vlákien a stimuláciou ich produkcie podporuje napnutie a zahustenie pokožky a zvyšuje jej pružnosť. V ošetrovaných oblastiach redukuje vrásky a omladzuje pokožku, spomaľuje proces starnutia pokožky. Výsledkom je krásne ohraničená kontúra tváre – efekt konturing

EunSung Thermal RF – Rubbing Pri aplikácii termálneho skenovacieho hrotu preniká tepelná RF energia neablatívnym spôsobom do hlbších tkanív pokožky bez poškodenia povrchu, kde stimuluje činnosť fibroblastových buniek, čím podporuje tvorbu kolagénu. Skenovacia ošetrovacia hlavica výrazne uľahčuje ošetrenie ťažko dostupných a zakrivených zón tváre, napr. okolie očí a pier.

 

EunSung Thermal RF – shot mode Pri použití nástrelového hrotu (tip) preniká tepelná energia termálnej RF hlboko do pokožky, kde zvýšená teplota spôsobí zmrštenie ochabnutých kolagénových vlákien. Výsledkom je viditeľne pevnejšia pokožka už po prvom ošetrení. Z dlhodobého hľadiska je výsledkom ošetrenia, že 4 MHz RF energie stimuluje funkciu fibroblastových buniek produkujúcich kolagén a elastín, čo spúšťa regeneráciu kolagénu v pokožke, ktorá zaistí dlhodobé účinky.

 

 

Špeciálny aplikátor – RF Thermal

+ variabilné povrchové ošetrenie –  2,54 cm2 // 3,61 cm2

Frakčná RF - intenzívna regenerácia a syntéza kolagénu

Prístroj možno použiť na účinné a neinvazívne vypnutie a omladenie pokožky tváre, krku i dekoltu. Terapia výborne poslúži aj pri odstraňovaní a zjemňovaní jazvičiek po akné. Samotné prehriatie spôsobuje jemné začervenanie ošetrovaného miesta, maticovú štruktúru a ľahký opuch kože, ktorý však do 1 dňa zmizne. Na druhý deň sú v miestach kontaktu mikroihličiek drobné chrastičky, ktoré o 1 až 2 dni zmiznú. Najlepšie výsledky má ošetrenie vo forme kúry, ktorá pozostáva z 3 až 5 ošetrení, pričom interval medzi jednotlivými ošetreniami je približne 3 až 4 týždne.

  • 3 kroková príprava pleti
  • anestetický krém
  • dezinfekcia
  • Frakčný radiolifting – počet impulzov 200Tonizácia
  • hydrogélová maska
  • záverečný krém

Približná dĺžka ošetrenia    80 min

Pri použití hlavice s frakčnou RF (AFMR – Advanced Fractional Multi-polarity Radiofrequency) cielená tepelná energia radiofrekvencie penetruje do pokožky pod kontaktnými bodmi viditeľnými pod hrotom.

Táto tepelná energia prenikne aj do hlbších vrstiev kože, kde pôsobí na kolagénové vlákna. Súčasne vytvára na povrchu koagulačné poranenia hĺbky 200–500 mikrónov (bodové tepelné poranenia) bez poškodenia okolitých tkanív, z ktorých sa môže naštartovať rýchly proces uzdravovania tkaniva.

Vďaka týmto dvom mechanizmom vzniká pozoruhodné pôsobenie frakčnej RF na omladenie a spevnenie pleti.

Vzhľadom na to, že intenzita RF a impedancia sú nastaviteľné, jednotlivé ošetrenia možno prispôsobiť klientovi, typu pleti a oblasti ošetrenia.

Ošetrenie frakčnou RF trvá približne 20 minút, je sprevádzané minimálnou bolesťou a stopy ablačnej liečby zmiznú v priebehu 1–3 dní. Podstatou liečby je proces, počas ktorého v okolí bodov spôsobených tepelným poranením vzniká okamžité napnutie tkaniva, tzv. shrinking (zmrašťovanie, sťahovanie).

Nasledujú 2 – 4 mesiace obnovy fibroblastov, tzv. proces neo-collagenesis (neo + collagen + synthesis; neo = nový, kolagén = konštrukčný proteín v spojivovej vrstve kože nevyhnutný pre udržanie mladistvej pleti; syntéza = spojenie).

Tento proces pôsobí ako dlhodobý facelifting a spevnenie pleti. Výsledkom je pevnejšia, rovnomerne napnutá a homogénnejšia, mladistvá pleť.

 

 

 

Špeciálny RF aplikátor

+ povrchové ošetrenie 1,1 cm2

+ variabilná veľkosť bodu – 0,35 mm // 0,30 mm // 0,25 mm